HomeFit© Thuiswerkplek | € 695,- Dé bureau-oplossing voor thuis!

HomeFit©: een ergonomisch zit/sta-bureau opgeborgen in een kastje!

Het ombouwen van de HomeFit van kast naar werkplek is zo gebeurd. De transformatie van kastje tot een volwaardige werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteversnelling. De handige opberggoot in de kast biedt ruimte aan een laptop, een ordner of een werkmap.

In een oogwenk van kast naar werkplek

Met het formaat van een schoenenkastje en in een kleur passend bij je inrichting haal je een professionele ergonomische werkplek in huis. HomeFit is een zit/sta-bureau en kast in één. Zo kun je werken in je woonkamer met de kwaliteit van werken zoals je die op kantoor gewend bent.

Standaard leverbaar in geheel wit, geheel zwart en zwarte romp met eiken Vicenza blad: op aanvraag ook andere kleuren!

Verder

HomeFit wordt volledig in Nederland en met de meest duurzame materialen gemaakt. Vanaf november is de HomeFit in de basiskleuren leverbaar. Omdat ik verwacht, dat er veel vraag is naar dit product, adviseer ik u snel een beslissing te nemen.

De prijs van de HomeFit is € 695 excl. BTW. Het is te bestellen met levering inclusief montage aan huis (excl. Waddeneilanden). Hiervoor maak ik gebruik van de diensten van mijn partner Office Service Nederland. De kosten inclusief monteur bedragen € 50 excl. BTW. 

Met de HomeFit heeft u een betaalbare oplossing voor een praktische uitdaging. Zeker in deze tijden met de verscherpte Corona-maatregelen en het stimuleren van thuiswerk!

Heeft u vragen of meer informatie nodig, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Mijn mobiele telefoonnummer is 06-20133311 of vul het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *