Zelf alles regelen of volledige ontzorging?

Inkoop van energie is geen gemakkelijk onderwerp. U ziet vanwege het enorme aanbod van energiemaatschappijen door de bomen vaak het bos niet meer. U heeft er zelf ook eigenlijk helemaal geen tijd voor. En vaak ook heel weinig zin in. Het liefste wilt u, dat het allemaal geregeld is zonder dat u er omkijken naar heeft. U wilt zekerheid, dat u de scherpste tarieven heeft voor gas en stroom, niet alleen nu, maar ook over een paar jaar. Vaak wilt u ook ‘in control’ blijven. Ook dat is heel normaal: het is immers uw geld!

Hoe kan ik u helpen?

U heeft de keuze uit 2 mogelijkheden:

  1. aansluiten bij een inkoopcollectief, dat u machtigt om namens u in te kopen
  2. het zelf zo efficiënt mogelijk inkopen

Inkoopcollectief

Ik werk al heel lang samen met Ons Inkoopcollectief in Meierijstad. Ties van Esch heeft dit een aantal jaren geleden opgezet en is één van de partners van PM Energie in Hengelo. Het is de missie van PM Energie om organisaties te helpen hun energiekosten te minimaliseren, zowel door de kracht van het collectief als door advies en ondersteuning bij individuele energievraagstukken. Kijk op de website van PM Energie en Ons Inkoopcollectief om hopelijk zelf ook te ervaren, dat dit betrouwbare partners zijn. Beide organisaties hebben als doel het voordeel voor deelnemende bedrijven te maximaliseren. Ze zijn niet afhankelijk of verbonden aan een commerciële energiemaatschappij.

Zelf regelen

Er zijn mensen, die zich niet gemakkelijk voelen om aan te sluiten bij een dergelijk collectief. Zij regelen liever zelf de inkoop. Ook voor deze organisaties heb ik een passende oplossing. Mijn partner is Minder! Minder is een initiatief van Rob Leek, Arno Feenstra (reeds 12 jaar actief in de energiemarkt) en Isatis Energy Comparison. Samen hebben zij de handen ineen geslagen om het voor bedrijven en ondernemers op simpele wijze mogelijk te maken het scherpste energiecontract uit te de markt te verkrijgen.

U kunt kiezen om het echt helemaal zelf doen óf ik kan u hierbij helpen. In het laatste geval bespaart u nog meer tijd en ik doe dat graag voor u. Voor € 99 exclusief BTW (maximaal 4 aansluitingen) of € 50 per uur neem ik u dit werk uit handen en blijft u uiteraard in de drivers seat.

Wat heb ik minimaal nodig om u snel te laten zien wat voor u de tarieven zijn en wat u eventueel kunt besparen?

  • kiest u voor het inkoopcollectief of kiest u om het zelf te regelen?
  • de laatste jaarafrekening van uw huidige energieleverancier
  • informatie over de duur van uw huidige contract en opzegtermijn
  • inzicht in de volumes van verbruik van gas en stroom

Vragen of meer informatie nodig? Contacteer me!