Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om uw kantoorartikelen en alles, wat u verder nodig heeft op kantoor, te bestellen, heb ik jaren geleden de webshop Alles Voor Kantoor & Meer in het leven geroepen. De naam Alles Voor Kantoor & Meer dekt volledig de lading. Niet alleen de reguliere kantoorartikelen, maar ook producten voor de kantine, de schoonmaak en alles wat u maar kunt bedenken, kunt u in mijn webshop bestellen. En staat het niet in de webshop, dan breiden we het assortiment uit: we regelen het altijd voor u!

Ga vooral niet zelf zoeken in de webshop. Laat mij weten wat u gebruikt en nodig heeft (aantallen, huidige inkoopprijzen etc.) en ik ga voor u aan het werk!

Mijn webshop is niet de meest luxe en uitgebreide online winkel. De shop is zo opgezet, dat u snel de producten, die u regelmatig nodig heeft, kunt bestellen. Dit doet u middels de favorietenlijst actief te gebruiken. Of door efficiënt om te gaan met de orderhistorie. Alles is erop gericht, dat u zo min mogelijk tijd hiermee kwijt bent. U moet zich immers zoveel mogelijk bezig houden met uw eigen kernactiviteiten: daar verdient u namelijk uw boterham mee!