De EPK Check is een nieuw concept, waar ik in feite al jaren mee werk. Het is nu echter in een formeel conceptjasje gestoken. Ik ben Vincent de Vroomen en al jaren actief op het gebied van Energie, Print en Kantoor. In 1999 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart. Na het gymnasium Beekvliet in Sint-Michielsgestel, de HEAO in Den Bosch (wij waren de eerste studenten van de HEAO in Den Bosch) en de dienstplicht (85-4) met succes gevolgd te hebben ben ik tussen augustus 1986 en eind 1998 in verschillende sales- en marketingfuncties in het bedrijfsleven actief geweest. Toen was het tijd om mijn eigen boontjes te doppen. Ik startte met de verkoop van toner en inkt voor printers en kopieermachines. Vervolgens heb ik een webshop opgestart onder de naam Alles Voor Kantoor & Meer. Mijn relaties help ik tot op de dag van vandaag niet alleen met printsupplies (o.a. compatible toner en inkt onder mijn eigen label Uw Printspecialist), kantoorartikelen en -meubilair maar ook met de juiste print- en scanoplossingen (hard- en software).

Een aantal jaren geleden heb ik het Elde College, een grote middelbare school met ruim 2000 leerlingen en 200 personeelsleden en vestigingen in Schijndel en Sint-Michielsgestel geholpen met hun inkoop. Er is fors bespaard op diverse facilitaire kosten als schoonmaak, afvalverwerking en inkoop energie: verder heb ik een aanzet gegeven om de inkoop te centraliseren en een gedegen contractbeheer op te zetten. Nadat de samenwerking tot een einde kwam ben ik me naast Print en Kantoor ook gaan concentreren op de inkoop van Energie. Inmiddels help ik vele organisaties hiermee. In deze tijd is duurzaamheid natuurlijk steeds belangrijker en is dat ook meer en meer een focus van mij.

Ik evolueer mee met de ontwikkelingen. En wat ik nu steeds meer doe, is dat ik als 100% onafhankelijke persoon organisaties help om hun contracten te controleren (het voorkomen van onaangename verrassingen zoals looptijden, onverwachts lange opzegtermijnen etc.) en nog meer grip te krijgen en te houden op de kosten. Ik zeg altijd: “we gaan niet voor de laagste prijs, maar voor de juiste prijs, die hoort bij het product, de dienst en de kwaliteit, die je wenst”. Ook voor u doe ik dat natuurlijk erg graag. Als u meer wilt weten, vul het contactformulier in of bel me op 06-20133311. Een mail sturen naar info@epk-check.nl kan natuurlijk ook! Voor meer informatie zie ook de betreffende pagina’s op deze website van Energie, Print en Kantoor.

Met vriendelijke groeten,

Vincent de Vroomen